Hodnocení firmy HAPPY FOTO Česko spol. s r.o.

*
*
*
*
*
38 hodnocení
Daska.v
14.9.2017
*
*
*
*
*

Rozhodně neeoporučuji HappyFoto k zhotovení fotografií, na kterých vám opravdu záleží. Tentýž snímek vyhotovený dokonce ve větším formátu u konkurence je nesrovnatelně kvalitnější. Reklamace zamítnuta, slíbená kompenzace ve formě voucheru nedodána. Za nás už nikdy více. Zkuste to raději jinde😞

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lenka M.
7.4.2017
*
*
*
*
*

Otřesné, objednala jsem si čtyři obrázky, dva přišly s uštípnutými kraji, nechápu, jak to můžou zabalit a poslat. Fotky tmavé, žluté. NIKDY VÍC!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
lenka
18.3.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, u této firmy jsem si objednala 4 fotoknihy a byla jsem spokojena. Asi půl roku po poslední objednávce mi přišel od happy foto balíček- který jesm si neobjednala. Platit jsem ho nemusela tak jsem ho převzala. Po rozbalení jsem zjistila, že jsou tam cizí fotky, zavolala jsem na firmu a oni, že fotky mám poslat zpět a peníze za dobírku mě vrátí. Za 3 dny mě pošťačka přinesla balíček zpět nechápala jsem proč a tak jsem znovu zavolala na Hapy foto. Tam mě řekli, že na dobírku nic nepřebírají, že to nemají jak vykázat i když při prvním telefonu chtěli abych to dobírkou poslala. Pak chtěli abych to poslala jako normální balík s ofocenou složenkou a číslem účtu, že mě peníze pošlou. Už jsem jim nic neposlala, já jsem chybu neudělala a oni mě dluží 97kč za dobírku a dvakrát za telefon. Za dobrotu na žebrotu. Už nikdy víc !!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
ahajna
2.8.2016
*
*
*
*
*

Fotky pěkné. Ale to načítaní přes internet hrůza. Strávila jsem u toho dvě hodiny doma. Pak se to seklo. Vzala jsem si to do práce na jiný počítač a úplně to stejné..... Dokonce jsem si stáhla ten jejich program do PC a to se nenačetlo vůbec. Dvě hodiny to načítalo zase se to seklo a nic z toho.....

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Sara
7.7.2016
*
*
*
*
*

Hrůza a děs fotky, u této společnosti už nikdy.Škoda peněz.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Janatka Karel
21.1.2016
*
*
*
*
*

Objednávám u HF teprve krátce. Zkusil jsem fotky, knihu, k vánocům i kalendáře. Objednávání je snadné. Překvapila mě rychlost s jakou jsem měl hotové produkty doma. Kvalita výborná. Spokojenost veliká.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
addd
23.12.2015
*
*
*
*
*

Vyskytla se reklamace, byla však rychle vyřízena.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jaroslav Suchánek
13.3.2015
*
*
*
*
*

Já jsem s firmou happy foto spokojený už hodně let. Stále vymýšlejí nové a nové věci. To mě baví. Nedám na ně dopustit a doporučuji všem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
kabicek
13.3.2015
*
*
*
*
*

jsme spokojeni s Vaší firmou Jen nás mrzelo, že poslední zásilka, kterou jsme dostali 6.3. nebyla doručena do našich rukou na Mírové 506, ale dána na poštu. Třebas to byl chvilkový omyl. Jinak jsme s Vámi spokojeni. Lubomír Kabíček

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
milannn
11.3.2015
*
*
*
*
*

Služeb HF využíváme již několik let a celá rodina. Vyhovuje mi aplikace Happy foto - designer. Milan Králík

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 380 313 936
fax:
+420 380 313 938
e-mail:
info@happyfoto.cz
web:
www.happyfoto.cz
facebook:
www.facebook.com/happyfoto.cz
  • Omlenická 780
  • Kaplice
  • 382 41
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0017:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0017:00
  • 8:0017:00
  • Máme právě otevřeno