Hodnocení firmy HAPPY FOTO Česko spol. s r.o.

*
*
*
*
*
41 hodnocení
novakova.podbelova
12.12.2017
*
*
*
*
*

Minuly tyden mi prisly 4 fotokalendare,ktere jsem mela jako darky k vanocum.Prvni 3strany jsou fotky totalne rozmazane,neostre.Nechapu,proc me na to system pred objednanim neupozornil.Drive to delal.,ze upozornil,ze je foto neostre a v horsi kvalite.Ted ne.Takze jsem zklamana,protoze nemam pekny darek k Vanocum.Priste objednam za polovicni cenu fotokalendar na Slevomatu a bude to stejnoukvalitou anebo jeste lepsu.Horsi to byt nemuze?

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ivana
9.11.2017
*
*
*
*
*

Ja tedy nechapu, ja jsem s Happy foto vždy spokojena. Objednávala jsem uz několik knih (možná 15 i vic), nechávala jsem si tisknout fotky a vse super. Velmi rychle dodání, u fotek do dvou dnu, u knihy cca 4-5 dni. Pokaždé spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
chmelenskav
1.11.2017
*
*
*
*
*

Teda velké zklamání každý má málo času a když už se konečně dostanu k tomu,abych si fotky nechala udělat přijde hnus fotky každá jinak veliká některé z rámečkem některé bez půlka fotek žlutá půlka s proužkama tohle teda rozhodně nedoporučuju..je to hrozný jak to vůbec můžou poslat...Tak teď musim reklamovat to znamená jít na poštu poslat zpět pak fotky poslat zpět přes úschovnu a řešit poštovný atd...Tohle mi byl fakt čert dlužen takže Happy?Určitě ne

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Daska.v
14.9.2017
*
*
*
*
*

Rozhodně neeoporučuji HappyFoto k zhotovení fotografií, na kterých vám opravdu záleží. Tentýž snímek vyhotovený dokonce ve větším formátu u konkurence je nesrovnatelně kvalitnější. Reklamace zamítnuta, slíbená kompenzace ve formě voucheru nedodána. Za nás už nikdy více. Zkuste to raději jinde😞

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lenka M.
7.4.2017
*
*
*
*
*

Otřesné, objednala jsem si čtyři obrázky, dva přišly s uštípnutými kraji, nechápu, jak to můžou zabalit a poslat. Fotky tmavé, žluté. NIKDY VÍC!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
lenka
18.3.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, u této firmy jsem si objednala 4 fotoknihy a byla jsem spokojena. Asi půl roku po poslední objednávce mi přišel od happy foto balíček- který jesm si neobjednala. Platit jsem ho nemusela tak jsem ho převzala. Po rozbalení jsem zjistila, že jsou tam cizí fotky, zavolala jsem na firmu a oni, že fotky mám poslat zpět a peníze za dobírku mě vrátí. Za 3 dny mě pošťačka přinesla balíček zpět nechápala jsem proč a tak jsem znovu zavolala na Hapy foto. Tam mě řekli, že na dobírku nic nepřebírají, že to nemají jak vykázat i když při prvním telefonu chtěli abych to dobírkou poslala. Pak chtěli abych to poslala jako normální balík s ofocenou složenkou a číslem účtu, že mě peníze pošlou. Už jsem jim nic neposlala, já jsem chybu neudělala a oni mě dluží 97kč za dobírku a dvakrát za telefon. Za dobrotu na žebrotu. Už nikdy víc !!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
ahajna
2.8.2016
*
*
*
*
*

Fotky pěkné. Ale to načítaní přes internet hrůza. Strávila jsem u toho dvě hodiny doma. Pak se to seklo. Vzala jsem si to do práce na jiný počítač a úplně to stejné..... Dokonce jsem si stáhla ten jejich program do PC a to se nenačetlo vůbec. Dvě hodiny to načítalo zase se to seklo a nic z toho.....

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Sara
7.7.2016
*
*
*
*
*

Hrůza a děs fotky, u této společnosti už nikdy.Škoda peněz.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Janatka Karel
21.1.2016
*
*
*
*
*

Objednávám u HF teprve krátce. Zkusil jsem fotky, knihu, k vánocům i kalendáře. Objednávání je snadné. Překvapila mě rychlost s jakou jsem měl hotové produkty doma. Kvalita výborná. Spokojenost veliká.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
addd
23.12.2015
*
*
*
*
*

Vyskytla se reklamace, byla však rychle vyřízena.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 380 313 936
fax:
+420 380 313 938
e-mail:
info@happyfoto.cz
web:
www.happyfoto.cz
facebook:
www.facebook.com/happyfoto.cz
  • Omlenická 780
  • Kaplice
  • 382 41
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0018:00
  • Út 8:0018:00
  • St 8:0018:00
  • Čt 8:0018:00
  • 8:0018:00
  • Máme právě otevřeno